OGRANAK MATICE HRVATSKE

U SVETOJ NEDELJI

Najave događanja

26.10.
subota

Svjetski dan jabuke u Svetoj Nedelji

Izdanja Ogranka MH SVN

Tamna strana cokolade naslovnica 

fundamentum silobod

deveti avion

skrapec putujem1a

 

 
 
 
ARHIVA 2013. - 2017.
 

20.12.2015. - Adventski koncert u Kerestincu

Ogranak Matice hrvatske u Svetoj Nedelji poziva Vas na „Adventski koncert“ kojim se nastavlja 2. ciklus koncerata klasične glazbe po svetonedeljskim crkvama i kapelicama.

U nedjelju 20. prosinca 2015. godine u 18:30 sati u župnoj crkvi Uzvišenja svetog Križa u Kerestincu nastupit će David Topić (udaraljke), Barbara Bego Bojić (glasovir) i Robert Palić (bas). Koncert na kojemu će se predstaviti vrsni solisti, donosi najpoznatija sakralna djela skladatelja F. Durantea, A. Stradelle i J. S. Bacha te virtuozne skladbe udaraljkaške literature autora E. Sejourna i I. Lešnika.
 
Ovaj koncert jedinstvena je prilika za našu publiku, koja po prvi puta u svetonedeljskom koncertnom ciklusu može slušati nastup jednog udaraljkaša, pogotovo u suradnji sa pijanisticom i basom. Amalgam skladbi starih autora sakralne glazbe i suvremenih autora udaraljkaških kompozicija, stvorit će pravu adventsku atmosferu sa nagovještajem nadolazećeg božićnog slavlja. Ogranak Matice hrvatske u Svetoj Nedelji ovim koncertom slavi treću obljetnicu svoga osnutka!
 
Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite u obilježavanju naše 3. obljetnice osnutka!

Ulaz je slobodan! Radujemo se Vašem dolasku!
 
Glavni pokrovitelji: Grad Sveta Nedelja i Turistička zajednica Grada Svete Nedelje, Zagrebačka županija.

Organizatori: Ogranak Matice hrvatske u Svetoj Nedelji, Župa Uzvišenja svetog Križa u Kerestincu.